globalni franšizni sustav / Stvaranja prilika za novi posao uz RE/MAX Hrvatska

Image
Foto: Promo fotografija

Na prezentaciji održanoj 3. prosinca u Zagrebu predstavljena je mreža agencija za posredovanje nekretninama RE/MAX Hrvatska, dio velikog globalnog franšiznog sustava koji posluje u skoro 100 zemalja svijeta te ima više od 100.000 agenata.

6.12.2015.
10:00
Promo fotografija
VOYO logo

Sedma po redu prezentacija dio je redovite prakse tvrtke koja ulaže u jedinstven pristup edukaciji gdje se većem broju potencijalnih agenata ili franšizera prezentira na koji način funkcionira RE/MAX sustav i koje prednosti nudi u odnosu na konkurenciju.

Ključ uspjeha globalno prisutne franšizne mreže agencija RE/MAX je upravo u odlično razrađenom sustavu edukacije potencijalnih agenata i franšizera koji imaju priliku učiti iz najboljih praksi te dijeliti iskustva s drugim RE/MAX agencijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj je upoznati zainteresirane sa 4 osnovna stupa RE/MAX-a, a to su edukacija, brand, suradnja između agenata, podrška regionalnog ureda te ih na taj način usmjeriti da donesu pravu odluku i krenu graditi svoju karijeru u RE/MAX-u za sebe, ali ne sami, već uz podršku sustava. Interes je velik, do sada je na seminarima prisustvovalo više od 120 osoba, a prezentacije su održane u Zagrebu, Splitu i Zadru. Reakcije su jako dobre, a s obzirom da se radi o nečemu novom na tržištu publika s interesom prati predavanje i gotovo uvijek želi saznati još dodatnih informacija nakon seminara. Ono što je bitno za istaknuti je da velik broj zainteresiranih na kraju postanu RE/MAX agenti ili franšizeri", izjavio je regionalni direktor za RE/MAX Hrvatska, Vladimir Žerjavić.

RE/MAX Hrvatska se razlikuje po jakom brandu koji je globalno zastupljen, najboljim marketinškim strategijama, najnaprednijem sustavu edukacije te suradnji između agenata koja se odvija po određenim standardima i prema etičkom kodeksu RE/MAX-a i neprestanoj podršci koju agenti dobivaju od svojih ureda ili regije prilikom izgradnje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RE/MAX sustav agencija za prodaju nekretnina prisutan je na hrvatskom tržištu kao dio svjetske franšizne mreže od 2008. godine. RE/MAX u Hrvatskoj ima vodeću poziciju uz čak 10.000 nekretnina u sustavu, 15 otvorenih franšiznih ureda i više od 90 agenata. Više informacija o RE/MAX Hrvatska na www.remax.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo