POVRATAK NA MALE EKRANE / 'Studio 45' Antonije Mandić na RTL Televiziji!

Talk show Antonije Mandić 'Studio 45' od subote, 15. veljače u 17.45 sati ponovno je na malim ekranima, no ovog puta na RTL Televiziji!

13.2.2014.
14:17
VOYO logo

Novo izdanje 'Studija 45' nastavlja donositi priče iz svijeta slavnih, kao i teme iz svakodnevnog života te nas zabavljati i informirati na svoj jedinstveni način. Poznate osobe, poput Severine, koja je s Antonijom Mandić jela kolače u studiju, Gibonnija, koji je s njom zapjevao za rođendan, 2 Cellosa, RadeŠerbedžije, TerezeKesovije, MilanaBandića, ĆireBlaževića i mnogih drugih, pravile su društvo RTL-ovoj voditeljici.

Image
Foto: RTL

"Svi su gosti do sada bili odlični, svatko na svoj način - od Luke Nižetića, koji je zalijepio žvakaću gumu pod stol, Parnog valjka, koji mi je do 5 minuta prije početka emisije lagao da Aki više nije dio benda, Severine, koja je 3 puta napuštala studio, do Bandića i Bareta koji su 'kliknuli' pred kamerama", ispričala je Tonka dodajući da i ovu sezona njezina ekipa priprema mnogobrojna iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Jako sam sretna i uzbuđena što se ponovno vraćam na male ekrane! Pripremamo mnoštvo zabavnih tema i gostiju", uzbuđeno je ispričala simpatična Tonka, dodajući da će u studio dovesti one koji je još nisu bili posjetili, ali i provjeriti što rade i gdje su neki njezini dragi 'stari' gosti.

'Studio 45' s prikazivanjem je započeo 14. veljače 2011. godine, i to na RTL2. Nakon tri sezone i više od 450 prikazanih emisija, 'Studio 45' prelazi na RTL Televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ovog subotnjeg popodneva uživajte u talk showu 'Studio 45', od 17.45 sati s Antonijom Mandić samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo