TONKA SE VRATILA / 'Studiju 45' završili zimski praznici

Image

Nakon tri tjedna pauze, voditeljica Antonija Mandić i njezina ekipa, vraćaju se na male ekrane u 'Studiju 45', na RTL-u 2, s novim gostima i aktualnim temama!

14.1.2013.
10:00
VOYO logo

"Jedva smo čekali da se vratimo, a djelomično i zato što znamo da je iduća pauza na ljeto!", rekla je uz smijeh simpatična Tonka koja će već večeras, od 23.15 sati ugostiti zanimljive sugovornike – junake nove Brešanove satire o crkvi i kondomima 'Svećenikova djeca'; glumce Krešimira Mikića, Mariju Škarić i redatelja Vinka Brešana.

Dan poslije, u utorak, jedna od najzaposlenijih hrvatskih filmskih i kazališnih glumica Nataša Janjić, a od ove godine i Lokas, svježe, nakon premijere predstave 'Fine mrtve djevojke' u Gavelli, pojavit će se prvi put u 'Studiju 45' i prisjetiti se svojih glumačkih početaka te najvažnijih trenutaka u životu i karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok u srijedu, 16. siječnja, gledatelje očekuje tema 'ljubi bližnjega svoga', gdje će Tonki u studiju sugovornici biti novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković, Matea Popov iz udruge Zagreb Pride te jedan društveni komentator.

Bit će tu i mnoga iznenađenja, koje Antonija Mandić nije željela otkriti, pa ne preostaje drugo nego biti uz RTL2, od ponedjeljka do četvrtka, od 23.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo