Novi slučaj 'dodataka' / Studentica pronašla crva u obroku iz menze: 'Nema nepravilnosti, pozivamo ju da bude prisutna tijekom kontrole tog restorana'

Image
Foto: Čitateljica Vijesti.hr

Slučaj neželjenih 'dodataka' u studentske obroke rezultirao je izvanrednim inspekcijskim nadzorom u restoranu zagrebačkog Studentskog centra

23.11.2017.
12:35
Čitateljica Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon što je prije nekoliko dana studentica pronašla dlake u musaki iz menze na Cvjetnom naselju, na novi, sličan slučaj upozorila nas je još jedna studentica. Ona je, naime, pronašla crva u salati.

Studentica je morala, ističe sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Mirko Bošnjak, o tome obavijestiti osoblje restorana. S obzirom da to nije učinila, sanacijski upravitelj ju je pozvao na razgovor kako bi se utvrdile okolnosti. "Studentica se javila e-mailom i očekujem da dođe na razgovor", izjavio nam je sanacijski upravitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavni slučaj dlaka u hrani iz menze na Cvjetnom rezultirao je izvanrednim inspekcijskim nadzorom i uzorkovanjem namirnica.

Kao mjere opreza i prevencije naložio sam odmah izvanredni nadzor poslovnih procesa i kvalitete usluge u navedenom restoranu SC-a Zagreb. "Nisu utvrđeni propusti", potvrdili su nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studentica koja je pronašla spomenuti 'dodatak' u obroku moći će i sama prisustvovati novoj kontroli restorana. "Uveli smo model studenata kontrolora. Dakle, oni koji pošalju prigovor mogu, uz prisutnost stručnjaka, biti prisutni na kontroli restorana", izjavio je Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj SC-a Zagreb.

Također, iz Studentskogcentra pozivaju studente da im se odmah obrate s prigovorima na kvalitetu hrane, pomoću e-mail adresa ured@sczg.hrmirko.bosnjak@sczg.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo