novo u ponudi! / Studente zagrebačke menze iznenadio novi 'prilog': U obroku s blitvom pronašli - puža!

Image
Foto: Srednja.hr

Studenti zagrebačkih menza navikli su na raznorazne 'priloge' u svojim obrocima, no ovaj tjedan u ponudi je osvanulo nešto novo

4.12.2018.
18:17
Srednja.hr
VOYO logo

Studenti zagrebačkih menzi već su navikli na raznorazne neočekivane 'začine' i iznenađenja u svojim obrocima koji se ne nalaze nužno na meniju. 

Od vlasi kose, dlaka, raznih kukaca i žohara pa do željeznih matica - ponuda je doista raznolika, no jučer se studenti u menzi zagrebačkog Studentskog doma Cvjetno naišli na nešto dosad neviđeno. U obroku s blitvom jedan student za prilog je dobio - puža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo na večeri i onda je kolega našao puža u blitvi. Prvo smo se šalili oko toga, malo ga gledali. Kolega je pojeo svu blitvu nije mu bio problem. A ne bi niti meni bio. Ionako je to sve kuhano", rekao je student Dario za portal Srednja.hr. 

Fotografiju obroka student je objavio u Facebook grupi koja okuplja stanare Cvjetnog, uz pitanje zna li netko kako se jede puž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srednja.hr

Puž u menzi

Fotografiju ustupio portal Srednja.hr

"Drugi prijatelj krenuo je secirati puža, dok sam ja čitao komentare s uputama što su mi odgovarali na objavu", kroz smijeh dodaje Dario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenti koji pronađu strano tijelo u hrani inače mogu uputiti prigovor Studentskom centru, ali ekipi s Cvjetnog ovaj propust nije toliko zasmetao. Oni smatraju da postoje druge stavke na kojima bi sektor prehrane mogao poraditi.

"Slikao sam samo iz fore jer je bio puž, inače studenti slikaju druge životinje. Više me smeta kada bude neko užasno žilavo meso, nego ovako nešto. I one porcije liganja, primjerice, koje su na Cvjetnom sramotno male. Želim da se zna da se nismo ljutili ni na koga, jer kad vidim koja im je žurba s druge strane pulta, ne želim im ništa prigovarati. Uglavnom su svi ljubazni ako si i ti prema njima tako da eto… a i puževe ljudi jedu zar ne?", kaže student Luka u razgovoru za Srednju.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo