REFORMA ZDRAVSTVA? / HDZ-ov partner se požalio da su mu operaciju zakazali za 2024. Tajnica: 'A ne biste mogli nešto?'; Štromar: 'Hoću, Hoću'

Image
Foto: Facebook

Dok većina građana čeka po godinu i više dana na određene pretrage ili operacije, koalicijski partner HDZ-a to si može omogućiti u mnogo kraćem roku, objavili su iz SDP-a

15.2.2023.
15:52
Facebook
VOYO logo

HNS-ov saborski zastupnik i bivši ministar Predrag Štromar požalio se tajnici nakon sjednice Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo kako mu je operacija kuka zakazana za kolovoz 2024. godine.

Oboje su bili prilično šokirani terminom koji je Štromar dobio, očito nesvjesni da obični smrtnici u ovoj zemlji gotovo u pravilu čekaju na operaciju ili pretrage slično vremensko razdoblje, no prema izjavi bivšeg ministra možemo pretpostaviti da će se za takvog uglednika ipak naći neki raniji termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svašta…a ne bi nešto nekog mogli…", može se čuti na snimci pitanje tajnice.

"A hoću, hoću", uzvratio je Štromar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reforma zdravstva

Snimku je, inače, objavio SDP na svom Facebook profilu, a jasno je kako ni Štromar ni tajnica Odbora nisu bili svjesni da su im mikrofoni ostali upaljeni.

"Je li ovo "reforma zdravstva" koju provodi HDZ? Dok većina građana čeka po godinu i više dana na određene pretrage ili operacije, koalicijski partner HDZ-a to si može omogućiti u mnogo kraćem roku", stoji u komentaru SDP-ovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike