'nemamo se čega sramiti' / Stotinjak Trebinjaca pružilo podršku Mladiću: 'Đenerale, nek' je tvojoj majci hvala, što junaka rodila je da se srpstvu vrati slava'

Image
Foto: dubrovackidnevnik.rtl.hr

Nebojša Milišić koji je bio u Trebinjskoj brigadi je kazao kako se 'nemaju čeka sramiti'

24.11.2017.
9:32
dubrovackidnevnik.rtl.hr
VOYO logo

Stotinjak Trebinjaca okupilo se prije dva dana kako bi pružili podršku ratnom zločincu Ratku Mladiću kojeg je Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju nepravomoćno osudio na doživotnu kaznu zatvora zbog najtežih ratnih zločina, prenosi Dubrovački dnevnik.

Kako piše portal TrebinjeLive, okupljeni su razvili zastavu Republike Srpske na kojoj je pisalo „Trebinje“ i dva plakata na kojima je pisalo: „Podrška Ratku Mladiću! Hvala ti, đenerale“ i „Đenerale, nek’ je tvojoj majci hvala, što junaka rodila je da se srpstvu vrati slava“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nebojša Milišić koji je bio u Trebinjskoj brigadi je kazao kako se 'nemaju čeka sramiti'. 

"Nismo iznenađeni presudom i ovo je spontano okupljanje. Generalu želimo sve najbolje, a mi smo i dalje njegovi borci. Okupila se mladost s nama i to mi je drago da pokažu kako se ne trebaju bojati i sramiti jer smo se mi časno i pošteno borili“, izjavio je Milišić, a piše TrebinjeLive

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među okupljenima bili su uglavnom mladi navijači Crvene zvezde i partizana te pripadnici Udruženja potomaka palih boraca proteklog rata 'Nasljeđe'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo