POSLJEDNJE ZBOGOM / Stotine se na splitskom Lovrincu oprostile od časne Ljubice Kovač: Mnoge je izlječila svojim biljnim pripravcima

Image

Časna sestra Ljubica Kovač iz Posušja preminula je prošli petak, na blagdan Sveta tri kralja, a danas je ispraćena na vječni počinak na splitskom groblju Lovrinac

12.1.2023.
14:07
VOYO logo

Mnoštvo ljudi na splitskom Lovrincu. Svi su došli oprostiti se od časne Ljubice Kovač, čije je ljekovito bilje poznato diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine pomoglo mnogima u ozdravljenju.

Image

Časna Ljubica preminula je u splitskoj bolnici u 84. godini na blagdan Sveta tri kralja. Do kraja života, iako u poodmaklim godinama u svom rodnom Posušju radila je, primala ljude i pomagala im.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Koristila se stotinama ljekovitih biljaka od kojih je pripremala tinkture, čajeve, meleme koje je sama osmislila i koji nikome, a uvijek je to naglašavali, nisu naškodili, a mnogima su pomogli.

Image

Svoje iskustvo i znanje zapisala je u dvije knjige “Ljekovito bilje – dar iz Božje ruke“ i u nedavno izdanoj “Biljne terapije i recepti“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo