Zelite li pomoci u obrani, ovako cete to najbolje uciniti

Osim sto su se iskazali donirajuci hranu, higijenske potrepstine, pokrivace i odjecu, gradani Hrvatske gotovo su masovno krenuli u pomoc poplavljenim krajevima.

19.5.2014.
12:49
VOYO logo

MUP je zabranio ulazak u poplavljena podrucja. Gradonacelnik Zupanje, Davor Milicevic pozvao je danas Zupanjce da bezrazlozno ne odlaze vise na nasip uz rijeku Savu, upozorivsi kako ce od danas takve pokusaje sprecavati policija.

Velika volja mnogih gradana da pomognu poplavljenim podrucjima mogla bi, naime, dovesti do ugrozavanja njihovih zivota. Net.hr-u su se tako ponovno obratili celnici jedne od najugrozenijih opcina, Drenovci, koji su jutros uputili zahvalu svima na pomoci, ali ovoga puta obratili su nam se s molbom da upozorimo ljude da ne dolaze neorganizirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kriznog stozera za zastitu i spasavanje Vukovarsko srijemske zupanije tako su pozvali su sve dobrovoljce da se jave u poglavarstvo grada Zupanje ili da se jave na telefon 091 112 1165. Kako nam je rekao zamjenik tamosnjeg zupana, Zdravko Kelic, svi ce dobrovoljci biti obavijesteni ako je njihov angazman negdje potreban.

https://twitter.com/search?q=%23poplave

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo