BUDI sam svoj majstor / Što nam je 'Galileo' pripremio u sljedećoj epizodi?

Image
Foto: RTL

Novo vikend izdanje Galilea gledatelje vodi u najmanju kuću na svijetu, otkriva što je to labradoodle i kako jeftino, a kreativno ukrasiti dom. Saznaje što se događa kad nam utrne ruka, kako samostalno napraviti naočale za gledanje u mraku te prikazuje život pripadnika Legije stranaca.

6.3.2012.
16:46
RTL
VOYO logo

Prvi prilog subotnjeg izdanja Galilea istražio je opasnosti u kuhinji - kako u svakodnevnim uobičajenim situacijama kuhinjska pomagala, kao i uobičajene svakodnevne radnje u kuhinji, mogu postati smrtonosne.

Postoje ljudi koji više vole život u kućama i oni koji preferiraju stanove. U oba slučaja kvadratura stana ili kuće je jedan od presudnih čimbenika prilikom useljavanja. Kuća koju je Galileo posjetio ima ukupno osam kvadrata i pritom ima sve što i kuća normalne veličine. Labradoodle je nova pasmina nastala križanjem labradora i pudlice. Postala je posebno popularna nakon što je američka predsjednička obitelj upravo labradoodla odlučila odabrati za kućnog ljubimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilog u Galileu otkriva sve što je potrebno znati o tim predivnim psima. Zadnji prilog donosi savjete kako moderno, a svakom novčaniku pristupačno, urediti stan.

Ponekada se usred noći probudimo jer nam je utrnula ruka. Osjećaj je neugodan - kao da je odumrla, debela, hladna i utrnula. Zašto se to zapravo događa i što se može dogoditi ako to ne primijetite na vrijeme, otkriva prvi prilog nedjeljne epizode Galilea. Poznato je kako je nalivpero izumio gospodin Penkala. Galileo je istražio kako je nastala mlađa sestra nalivpera – kemijska olovka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galileovi istraživači naučit će vas i kako da uz malo spretnosti i uobičajenih kućanskih predmeta napravite naočale za gledanje u mraku.

Marširaj ili umri! To je geslo najizdržljivije vojske na svijetu - Legije stranaca. Trening koji moraju proći iznimno je težak, ide do same granice mogućnosti. Što je tu legenda, a što stvarnost?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznajte odgovor na pitanje kakav je doista život u Legiji stranaca, upoznajte novu pasminu labradoodle i napravite vlastite naočale za gledanje u mraku uz vikend izdanje Galilea u 19:10 sati u subotu i nedjelju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo