BIVŠI MUŽ MOŽDA NASLIJEĐUJE SVE / Što će biti s Amynim bogatstvom?

Smrt poznate britanske pjevačice sve je šokirala iako su mnogi takav kraj očekivali. Britanska policija pokušava otkriti tko je s Amy bio u trenutku njene smrti, a počele su i špekulacije o tome tko će nasljediti njenu imovinu koja se procijenjuje i do 170 milijuna kuna.

24.7.2011.
10:25
VOYO logo

Dežurni dušebrižnici nisu čekali ni da se tijelo u subotu preminule Amy Winehouse 'ohladi', a već su počeli špekulirati o tome što će se dogoditi s njenom i do 170 milijuna vrijednom imovinom.

Iz Forbesa pišu kako će njen novac najvjerojatnije naslijediti njezin bivši suprug Blake Fielder-Civil.

Sve ovisi o njenoj oporuci za koju se sumnja da ju nije obnavljala. Ako je poslije razvoda Amy potpisala sporazum ili oporukom ostavila novac nekome drugom, Blake će ostati praznih ruku. U suprotnom, bivši joj može postati bogatiji za iznos između 50 i 170 milijuna kuna jer su takve odredbe britanskog zakona.

Tijelo britanske pjevačice u subotu navečer prevezeno je u lokalnu mrtvačnicu u Londonu. Pjevačica se dugo borila s ovisnošću o drogama i alkoholu, a dugo je bila neutješna zbog prekida veze s Regom Travissom. Navodno se predozirala od koktela heroina, kokaina i Ecstasyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanska policija pokušava otkriti tko je s Amy bio u trenutku njene smrti. Naime, poziv za pomoć upućen je iz njenog stana. Nepoznata osoba kontaktirala je Hitnu pomoć i bila s Amy u trenutku smrti.

Nagađa se da bi rezultati obdukcije mogli biti poznati već u nedjelju popodne, dok će se toksikološki nalaz morati pričekati nekoliko dana.

I njena majka je izjavila kako je smrt  Amy bilo samo 'pitanje vremena' te da je takvo nešto očekivala. Posljednji put Amy i njena majka Janis vidjele su se 24 sata prije tragične smrti.

Janis trenutno nalazi utjehu u tome što je provela ugodan dan sa svojom kćeri koja joj je na rastanku rekla 'Volim te, mama'.

Njen otac Mitch izjavio je da je uništen. Obdukcija tijela trebala bit biti obavljena u ponedjeljak. Brojni božavatelji pale svijeće za Amy, a o njenoj smrti progovorile su i brojne poznate osobe.

Demi Moore je na svom Twitter profilu napisala "nadam se da će njena izmučena duša naći mir".

Pjevačica Rihanna je šokirana smrću. "Dragi Bože, imaj milosti. Zlo mi je zbog ovoga", napisala je potresena pjevačica.

Kelly Osbourne je shrvana. "Izgubila sam jednu od najboljih prijateljica. Ne mogu prestati plakati. Voljet ću te zauvijek", izjavila je Kelly.

Oglasila se i supruga bivšeg britanskog premijera Gordona Browna, Sarah. "Tužna vijest. Imala je izniman talent i doživjela tragičnu smrt. Moja sućut".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo