Stiže novo nevrijeme, službe podigle stupanj pripravnosti

Pojedina sela i mjesta u Hrvatskoj već su više od tjedan dana u potpunosti nedostupna, a navečer dolazi novo nevrijeme koje će lošu situaciju dodatno pogoršati.

9.2.2012.
17:16
VOYO logo

Dok se građani u nekim dijelovima Zagreba još uvijek bore da oslobode prilaze kućama i nogostupe od snijega koji nas je okovao prošlog vikenda, već krajem današnjeg dana spremaju se nove snježne oborine. A spremni su i u Zagrebačkim cestama te poručuju – dižemo stupanj pripravnosti Zimske službe.

Prema današnjoj prognozi, još će koji sat potrajati sunčano razdoblje, a prema večeri doći će ponovno do porasta naoblake. Prema riječima glasnogovornika Tomislava Jurića, i ZET-a je pripravan za nadolazeće dane te očekivane vremenske prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo nevrijeme sprema se i ostatku Hrvatske, a treba napomenuti da su pojedina sela nedostupna već više od tjedan dana te će nove vremenske neprilike i snježne oborine dodatno pogoršati situaciju. Snijeg će u većini Hrvatske početi padati u noći s četvrtka na petaka, a na krajnjem jugu zemlje očekuje se kiša. Državne službe također se intenzivno pripremaju na najavljeno nevrijeme.

Prestanak novog vala nepovoljnih vremenskih uvjeta očekuje se tek sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane se poziva da ne kreću na putovanja ukoliko zaista ne trebaju, a preporučuje se ostanak u kućama na toplom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo