vatrogasci za rtl.hr / Što se to događa u Splitu? Ljudi popadali u more, muškarca izvukli sinoć, tijekom jutra na molu našli ženu

Image
Foto: Bebi Penović

Sumještani su priskočili u pomoć, ali muškarcu su pomogli tek vatrogasci

26.10.2022.
9:39
Bebi Penović
VOYO logo

Skupilo se više ljudi, ruke su se dodavale, ali prolaznici sinoć nisu uspjeli pomoći starijem čovjeku koji je nešto iza 21 sat pao u more na splitskoj Rivi.

Pozvali su, zato, vatrogasce u pomoć koji su nam potvrdili da su bili na intervenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stariji muškarac sinoć je pao u more i nije mogao sam izaći. Intervencija je trajala od 21:30 do 21:45", potvrdili su za RTL.hr iz Javne vatrogasne postrojbe Split. Vatrogasci su stigli s jednim vozilom. Splitski foto kroničar Bebi Penović uhvatio je trenutak "izvlačenja" na suho pa objavio na Facebook stranici Split i okolica Splita: "Na Rivi nikad nije dosadno, uvik se nešto događa, večeras su vatrogasci pomogli starijem čoviku da izađe iz mora."

No ujutro - još jednom spašavanje iz mora. Kako donosi Dalmacija danas, djelatnici Jedriličarskog kluba Labud iz Splita danas su našli stariju ženu koja je ležala na tamošnjem mulu. Navodno je upala u more. Pozvali su Hitnu pomoć te su je prevezli u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikome nije jasno kako se uspjela popeti. Bila je pothlađena i u lošem stanju", kažu sugovornici portala. I policija je primila dojavu o svemu u 8:20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo