u centar zagreba / Starbucks napokon dolazi u Hrvatsku? 'Želimo dovesti nešto što još kod nas nema, nešto drugačije'

Image
Foto: Thinkstock

Trebali bi se useliti u prostor koji trenutno koristi Tomislav Horvatinčić...

19.2.2019.
11:14
Thinkstock
VOYO logo

U poslovnim krugovima zadnjih su se dana pojavile neslužbene informacije da Starbucks, jedan od najpopularnijih svjetskih lanaca kafeterija, napokon dolazi u Hrvatsku, piše novac.hr. Točnije, u zagrebački shopping Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu koji je austrijska tvrtka Supernova 2017. preuzela od Tomislava Horvatinčića.

Premda je Horvatinčić, odnosno njegova tvrtka Hoto centar prodala kompleks u centru grada Austrijancima, on je na toj lokaciji zadržao podzemne garaže, a ostao je i kao zakupac prostora na tri etaže gdje je smjestio svoj restoran My Way.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U taj bi se prostor, spekulira se, uselio poznati lanac.

Blažena Lokin, glasnogovornica Supernove, potvrdila je da Horvatinčićev restoran početkom ožujka definitivno zatvara svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju. Mogu vam službeno potvrditi da su Supernova Grupa i društvo Hoto Cvjetni raskinuli Ugovor o zakupu u svezi gastro jedinice My Way", navela je Lokin.

Dodala je i da Supernova trenutno razgovara s nekoliko velikih stranih gastro brendova za bivši Horvatinčićev prostor, a i da je njihova želja u Hrvatsku “dovesti nešto što još kod nas nema, nešto drugačije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo