Stanković: Zvali su iz Vlade, neće povećati PDV na 25%

Pred sam kraj emisije urednik Aleksandar Stanković iznenada je rekao kako su se tijekom trajanja razgovora s Obersnelom javili iz hrvatske Vlade te naveli da neće biti povećanja PDV-a na 25 posto.

7.3.2010.
17:42
VOYO logo

U ovotjednoj emisiji Nedjeljom u 2 HTV-a Aleksandar Stanković ugostio je riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela te u prvom dijelu emisije razgovarao o svim detaljima kaznene prijave koju je policija podigla protiv njega. Obersnel je ponovio svoje ocjene o političkim motivima kaznenog progona protiv njega kao i podatak da su se na meti kaznenih prijava u posljednjih mjesec dana našla čak tri člana predsjedništva SDP-a.

"Nadam se da me policija neće uhapsiti, ali obzirom da ovo doživljavam u političkom kontekstu ne isključujem mogućnost da se i to dogodi", glasio je Obersnelov odgovor na pitanje očekuje li da će mu policija pokucati na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obersnel je bio uobičajeno kritičan kada je riječ o ekonomskoj politici Vlade, te je na pitanje urednika emisije što misli o najavama dizanja stope PDV-a na 25 posto ustvrdio kako će takav potez dodatno usporiti ekonomski oporavak zemlje i proizvesti učinke suprotne od onih koje Vlada proklamira. Nakon što su već prešli na druge teme, pred sam kraj emisije urednik Aleksandar Stanković iznenada je rekao kako su se tijekom trajanja razgovora s Obersnelom javili iz hrvatske Vlade te naveli da neće biti povećanja PDV-a na 25 posto.

"Zamolili su me iz režije da to kažem", rekao je Stanković i priveo razgovor kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003070052006

arti-201003060051006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo