Aleksandar Stanković se obratio gledateljima Nu2

Urednik HRT-ove emisije Nedjeljom u dva Aleksandar Stanković osjetio je potrebu preko Facebooka zahvaliti gledateljima na lojalnosti.

4.3.2014.
13:04
VOYO logo

"Kažu da ponos nije vrlina, ali ne mogu pobjeći tom osjećaju kada gledam naše ovosezonske goste. Ponosan na Jasminu Jovev, Željka Peratovića, Romanu Eibl, Božu Petrova, Dragu Pilsela... Brankicu Stanković.

Ponosan i privilegiran

Ponosan na činjenicu da sam imao privilegij razgovarati s tako posebnim ljudima. Posebnim, poštenim i hrabrim. Koliko vidim, i gledatelji nas nagrađuju pažnjom. Brankicu je gledalo preko 600 tisuća ljudi (14,5% u AMR-u), a Dragu Pilsela i Jasminu Jovev preko 700 tisuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenima kada svako malo čujemo primjedbe da bi se emisija trebala mijenjati, da je već predugo na programu i da su se gosti "izlizali", podatak da je Nedjeljom u dva uz Plodove zemlje najgledaniji proizvod HRT-a i jedan od najgledanijih na svim televizijama uopće, samo nam daje vjetar u leđa da ovako nastavimo i dalje. I zato, dragi naši gledatelji, fejsbukovci i fanovi... HVALA VAM!", stoji u Acinoj poruci na Faceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo