NEOBIČAN MODNI IZBOR / Srpska veleposlanica zaboravila na protokol i došla kod Milanovića u modnom izdanju koje je podiglo prašinu: 'Što bi rekla moja baba...'

Image
Foto: Ured predsjednika

Osam mjeseci nakon imenovanja, dugogodišnja aktivistica civilnog društva i donedavna direktorica Centra za euroatlantske studije, predala je na Pantovčaku vjerodajnice hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Međutim, u centru pažnje završio je njezin stajling

9.11.2022.
8:55
Ured predsjednika
VOYO logo

Jelena Milić, nova srpska veleposlanica u Republici Hrvatskoj, sastala se sa Zoranom Milanovićem. Osam mjeseci nakon imenovanja, dugogodišnja aktivistica civilnog društva i donedavna direktorica Centra za euroatlantske studije, predala je na Pantovčaku vjerodajnice hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Međutim, u centru pažnje završio je njezin stajling.

Milić je naime kod Milanovića stigla u odjeći koja nije uobičajena za ovakve prilike. Odjenula je košulju leopard uzorka, uske bijele hlače s naglašenim remenom, a nije štedjela ni prilikom šminkanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Učinila da Milanović izgleda kao gospodin'

Fotografija predsjednika veleposlanice završila je na Twitteru gdje ne prestaju komentari njezine modne kombinacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je (Milanović) odlučio otvoriti ZOO."

"Kao da je krenula na zabavu. Može li joj netko reći da u takvoj prilici protokol nalaže formalno odijevanje?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se događa s ovim političarkama? Imaju li ideju da trebaju steći i modnu izobrazbu? Sramota. Dovoljno je samo da pogledaju outfite finske premijerke, copy paste makar iz C&A ili H&M i stvar riješena. Kada protokol završi, mogu se ovako razgaćiti."

"Za moj današnji stajling pobrinuli su se vašar u Šiljegovcu i kokain."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U čemu je problem? Krenula žena u svatove, ovo joj je bilo usput."

"Konačno se zaposlila za stalno, što bi rekla moja baba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinila da Milanović izgleda kao gospodin."

Image
Foto: Ured predsjednika
Image
Foto: Ured predsjednika

Tko je Jelena Milić?

Srpska veleposlanica je dugogodišnja aktivistica civilnog društva i donedavna direktorica Centra za euroatlantske studije (CEAS). Rođena je 1965. godine, diplomirala je inženjerski menadžment, a od devedesetih godina prošlog stoljeća angažirana je u brojnim projektima i programima nevladinog sektora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od travnja 1997. do veljače 1999. radila je na projektu povratka izbjeglih Srba u Hrvatsku Hoću kući Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji. Tijekom njezina angažmana, u Knin i okolna sela organizirano je vraćena prva veća skupina izbjeglica i pokrenuti su prvi sudski sporovi pred hrvatskim pravosuđem za povrat imovine.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo