Sramotno! Majka i četvero djece žive i spavaju u autu

U Sesvetama kraj Zagreba u starom Renaultu u kojem ne radi grijanje živi 39-godišnja udovica, majka četvero djece, koja kaže da sa svojom obitelji bez krova nad glavom živi već tri godine.

5.12.2010.
20:40
VOYO logo

Naime, redakciji 24sata javio se čitatelj koji je primijetio da na parkiralištu u uličici žena dva dana spava u automobilu, pa joj je odnio i malo hrane.

Tridesetdevetogodišnja I. M. u suzama je novinarima ispričala kako u autu živi s djecom otkako joj je suprug umro. Prije tri godine na glavu mu je pala greda i ubila ga, te se obitelj, ostavši bez novca, morala iseliti iz podstanarskog stana. Imali su jedino automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noću teško zaspimo zbog hladnoće. Stalno se budim i provjeravam jesu li djeca pokrivena. Budimo se rano i dani nam sporo prolaze. Ujutro im pokušam skrpati kakav takav doručak, a za ostale obroke molim Boga za malo sreće da naletimo na nekog dobrog čovjeka, poput vašeg čitatelja, koji nam je omogućio pravu gozbu", ispričala je I. M.

Ispričala je i kako se ona i djeca kupaju na benzinskim postajama, te da im najviše nedostaje odjeća. Nekoliko puta su ih, kaže, napali pijani prolaznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Centru za socijalnu skrb u subotu se nitko nije javljao na telefon, pa nije bilo moguće saznati kako je moguće da se dogodi ovakav skandalozan slučaj, da četvero djece zimu provodi na cesti.

Vezani članci:

arti-201007100367006 arti-201005080143006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo