ŠPRAJC SE NARUGAO KOLEGI KOJI ODLAZI S RTL-a u HDZ: / 'Prihvatio se nezahvalnog zadatka da govori što mu drugi kažu'

Image
Foto: Screenshot: RTL

"Podsjetimo, prije Zoltana je naša bivša kolegica Mirjana Hrga otišla na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike, čime je RTL de facto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi",

30.1.2019.
10:58
Screenshot: RTL
VOYO logo

Nedavno je stigla vijest kako bivša novinarka i voditeljica RTL televizije Mirjana Hrga odlazi na mjesto savjetnice Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčak, a jučer smo doznali da s RTL-a odlazi još jedno poznato lice - Zoltan Kabok, nagrađivani ratni reporter koji je prije RTL-a 24 godine proveo na HRT-u, postaje glasnogovornik HDZ-a. Tu je činjenicu na sebi svojstven način prokomentirao voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc.

"A iz vijesti iz društveno-političkog života moramo se još pohvaliti da naš bivši kolega Zoltan Kabok postaje glasnogovornik HDZ-a. Naime, bivši glasnogovornik Ivan Jabuka više nije mogao izdržati sve te afere u stranci pa je mir i dobru plaću našao u Hrvatskoj turističkoj zajednici, a naš Zoltan se, evo, prihvatio tog nezahvalnog zadatka da govori što mu drugi kažu i time zaokružio svoju lijepu i uspješnu novinarsku karijeru", kazao je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poslali bi nekog i u oporbu, ali nitko nije tako očajan'

Odmah potom osvrnuo se i na prelazak još jedne bivše novinarke RTL-a, Mirjane Hrge na Pantovčak. Ona će raditi kao savjetnica predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

"Podsjetimo, prije Zoltana je naša bivša kolegica Mirjana Hrga otišla na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike, čime je RTL de facto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi. Poslali bismo nekog i u oporbu, ali nitko od naših nije toliko očajan, tako da je ta politička skupina zasad van kontrole. Toliko o vijestima iz našeg sokaka", zaključio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo