TATA PO TREĆI PUT / Šprajc pohvalio 'tigra' Plenkovića: 'Mlađi parovi stvarno više nemaju izgovora da se ne prime posla'

Voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc komentirao je vijest da se obitelj Plenković raduje prinovi te poslao poruku mladim parovima

1.2.2022.
23:31
VOYO logo

Vijest da će premijer Andrej Plenković uskoro dočekati novu prinovu u obitelji komentirao je na RTL Direktu voditelj Zoran Šprajc.

Uz sedmogodišnjeg dječaka Marija i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno se raduje skorom dolasku trećeg djeteta, priopćili su iz Banskih dvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počela je godina tigra te vrijeme velikih promjena i ispunjenja želja. U Kini se, naime, tigar smatra kraljem svih životinja, simbol snage i hrabrosti", rekao je Šprajc.

"Kineska Nova godina je najvažniji dan u godini za dvije i pol milijarde ljudi koji u njezinu čast danas nose novu crvenu odjeću. Kinezi nemaju običaj davati poklone nego si darivaju novac u crvenim kuvertama. Na meniju je "sveta hrana", a to su za njih: svinjetina, piletina, riba. Glavni specijalitet je patka", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doček nove godine

Šprajc je napomenuo kako se Kineska nova godina obilježava kroz dva tjedna praznika po svim zemljama Azije i svijeta gdje žive Kinezi pa tako i kod nas.

"Bili smo na kinesko-zagrebačkom partyju da vidimo kako oni obilježavaju ovaj dan. Xiaotong Chen-Li, vlasnica kineskog restorana, govori kako će godina tigra donijeti puno sreće, bogatstva i zdravlja. Riječ je, kaže, o tradicionalnom slavlju, obiteljskom, kao duh Božića, pojašnjava pa zaključuje da se slavi 15 dana od danas, a nakon toga svi opet odlaze na posao", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STIŽE TREĆE DIJETE /

Banski dvori potvrdili sretnu vijest: 'Obitelj se iznimno raduje. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro'

Image
STIŽE TREĆE DIJETE /

Banski dvori potvrdili sretnu vijest: 'Obitelj se iznimno raduje. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro'

'Mladi nemaju izgovora'

"A eto baš u godini Tigra i novih izazova, predsjednik Vlade Andrej Plenković se uhvatio i jednog velikog osobnog izazova. RTL je doznao kako će premijer uskoro treći put postati tata. Supruga Ana Maslać Plenković je u trećem mjesecu trudnoće, potvrdili su nam iz Banskih dvora", rekao je Šprajc.

"Kažu kako se uz sedmogodišnjeg dječaka Marija i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Premijer inače ima 51 godinu života, supruga devet godina manje, pa mlađi parovi stvarno više nemaju izgovora da se ne prime posla", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo