izmišljala priče / Splićanka slala policiji lažne dojave o zlostavljanju u susjednim stanovima: prijeti joj tri godine zatvora

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Tužiteljstvo optuženu tereti da je još u siječnju 2014. policiji neistinito telefonski dojavila da u stanu iznad njezinog roditelji zlostavljaju svoju kćer

10.11.2016.
16:10
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

60-godišnjakinji iz Splita prijeti zatvorska kazna do tri godine pošto ju je splitsko Općinsko državno odvjetništvo optužilo da je susjede lažno prijavila kako joj prijete i zlostavljaju svoje dijete, piše Slobodna Dalmacija. 

Tužiteljstvo optuženu tereti da je još u siječnju 2014. policiji neistinito telefonski dojavila da u stanu iznad njezinog roditelji zlostavljaju svoju kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično je navodno napravila i dvije i pol godine kasnije kada je nadležnoj policijskoj postaji podnijela prijavu u kojoj je, iako svjesna da ništa od toga nije istina, navela da joj je susjed koji stanuje u stanu iznad njezinog prije dva dana zaprijetio smrću. 

U prijavi je navela i da njezin susjed, zajedno sa svojom suprugom, zlostavlja svoju kćer odnosno da ju drži zatvorenu u stanu već dvanaest dana te da je cijelu noć održavaju budnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za lažno prijavljivanje kaznenog djela zakon propisuje kaznu zatvora do tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo