mlada junakinja iz Krapine / Spasila dječaka od utapanja: 'Čula sam uzvik 'upomoć' i odmah sam krenula trčati'

Image
Foto: Vijesti.hr

Spletom sretnih okolnosti u trenutku kad je dječak pao u rijeku i počeo zazivati upomoć, kraj rijeke su prolazili zasad nepoznati muškarac i 25-godišnja Željka Paradinović

12.3.2018.
17:07
Vijesti.hr
VOYO logo

Nikola Mlinarić, dječak star 11 godina, preživio je pad u rijeku duboku oko dva metra zahvaljujući muškarcu i ženi koji su čuli njegove krike upomoć i zatim ga junački izvukli iz vode, piše 24 sata. 

11-godišnjaku je ovog vikenda, u subotu, lopta pala u Krapinčicu, nakon čega je on skočio za njom u rijeku koja ga je tada povukla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spletom sretnih okolnosti u trenutku kad je dječak pao u rijeku i počeo zazivati upomoć, kraj rijeke su prolazili zasad nepoznati muškarac i 25-godišnja Željka Paradinović, koji su odmah dječaku priskočili upomoć i spasili ga. 

“Taman sam bila na mostu kada sam čula glas: ‘Upomoć'”, priča Željka koja je kao i nepoznati muškarac počela trčati uz rijeku kako bi dostigla dječaka. Kako bi ga izvukli poslužili su se štapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo ga izvukli dječak je bio u šoku, ali pri svijesti. Bilo mu je zlo od vode koje se nagutao”, priča 25-godišnjakinja dodajući kako su se potom okupili i drugi te pozvali Hitnu. Dječak je nakon toga odvezen u bolnicu u Zabok

Nakon incidenta 25-godišnjakinja se čula s dječakovim roditeljima kako bi provjerila kakvo je njegovo stanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su mi da je dobro. Bio je još u bolnici. Pothlađen je i malo natučen i da je sve u redu. Nadam se da neće imati nikakvih posljedica. Kod mene su još njegove mokre majice koje smo skinuli s njega. Stavila sam na njega svoju vestu da ga malo ugrijemo do dolaska Hitne", rekla je, piše 24 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo