NIJE TO 'ZLATNA' HRVATSKA / Španjolci strahuju od Modrića i iskusne obrane

Image
Foto: PIXSELL

Odmah nakon održavanja ždrijeba za EURO 2012, španjolski su mediji krenuli analizirati protivnike svoje reprezentacije. Za Hrvatsku kažu - nije na nivou, ali ima svoje jake strane.

2.12.2011.
20:18
PIXSELL
VOYO logo

Španjolski dnevnik Marca odmah se po održavanju ždrijeba bacio na analizu protivnika svoje reprezentacije.

Za Hrvatsku tvrde kako više nije ona 'zlatna' iz 1998. godine, ali kako ima svoje jake strane. Tu su prvenstveno LukaModrić, kojeg se Španjolci ponajviše boje.

Kao drugu jaku stranu Hrvatske vide odlične vratare te iskusnu i snažnu obranu, predvođenu Ćorlukom, Šimunićem i Pranjićem.

Ipak, Marca je pomalo skeptična o Hrvatskim mogućnostima za prolazak u četvrtfinale. Kaže, nije to ona Hrvatska od prije 13 godina, ali uvijek može iznenaditi.

Izbornik španjolske reprezentacije VincenteDelBosque smatra kako će najteži protivnik ipak biti Italija. Svoju skupinu naziva jako teškom, ali ipak je zadovoljan što je izbjegao 'skupinu smrti' s Portugalom, Nizozemskom, Danskom i Njemačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo tešku skupinu, sve tri momčadi su kvalitetne. Ali, moramo misliti o sebi i pripremiti se najbolje što možemo. Dobro je što igramo u Poljskoj", rekao je Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo