OBRAMBENI TANDEM / 'Španjolce cijenimo, ali ih se ne bojimo!'

Image
Foto: PIXSELL

"Svi su očekivali da će izbornik otići, nije iznenadilo ni vas ni nas. Međutim, svi smo koncentrirani na EP. Želimo dokazati svoju kvalitetu," zaključio je Schildenfeld.

17.5.2012.
17:20
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Na prvoj novinarskoj konferenciji hrvatske nogometne reprezentacije na startu priprema za Europsko prvenstvo pred novinarima u Čatežu pojavili su stoperi DomagojVida i GordonSchildenfeld poručivši kako obrana nije najslabiji dio Vatrenih.

"Ne bih se složio da je obrana najslabiji dio reprezentacije. U zadnjoj liniji se odlično razumijemo i slažemo," poručio je Vida, dok je Schildenfeld dodao: "Svatko tko je ovdje zaslužuje poziv. Vjerujem kako neće biti nikakvih problema s obranom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je mjesto na širem popisu reprezentativaca zaslužio odličnim igrama u Dinamu, dok je Schifo predvodio obranu Eintrachta na putu iz druge u prvu njemačku ligu.

"Svi kažu kako je njemačka druga liga teža od prve lige, a sasvim sigurno je jača od mnogih prvoligaških natjecanja Europe," poručio je Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica se slažu kako su glavni favoriti skupine aktualni svjetski i europski prvaci Španjolci, no vjeruju kako hrvatska vrsta može igrati ravnopravno protiv 'Furije'.

"Poštujemo i cijenio Španjolce, ali ih se ne bojimo. Španjolska je sasvim sigurno najjača i jedan je od glavnih konkurenata za naslov, ali i mi imamo kvalitetu," kazao je branič novog njemačkog bundesligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je naglasio kako odlazak izbornika Bilića neće poremetiti atmosferu među igračima, dok je Schildenfeld dodao kako je njegov odlazak bio i očekivan.

"Svi su očekivali da će izbornik otići, nije iznenadilo ni vas ni nas. Međutim, svi smo koncentrirani na EP. Želimo dokazati svoju kvalitetu," zaključio je Eintrachtov stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo