SNS / raspustila 15 odbora

Kadrovske promene i čistka nepodobnih

4.6.2013.
3:09
VOYO logo

Izvršni odbor Srpske napredne stranke tokom prošle nedelje raspustio je petnaest stranačkih opštinskih i gradskih odbora sa teritorije centralne Srbije, piše ''Danas''.

- To je tek prvi korak koji smo načinili, jer će češljanje i analiza rada vojvođanskih odbora naprednjaka uslediti u nekoj nekoj drugoj turi - rekao je za ''Danas'' Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da su razlozi za raspuštanje odbora različiti.

- To je nešto što je Izvršni odbor SNS govorio da će učiniti još u prethodnom periodu. Sve je to urađeno na osnovu analize rada odbora, rezultata rada u lokalnim vlastima tamo gde u njoj učestvujemo, ali i na osnovu izbornih rezultata koji su za nama - rekao je Nikolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao da su naprednjaci analizirajući sve te stavke stekli dobar uvid u to gde su potrebne kadrovske promene, ali i izmene u načinu rada.

- Pojedini odbori su zaista raspušteni, jer nismo bili zadovoljni radom aktuelnih funkcionera, a ponegde, kao što je to slučaj u Dimitrovgradu, do promena je došlo zato što je u stranku pristigao veliki broj kvalitetnih ljudi kojima smo odlučili da pružimo šansu da se pokažu - objasnio je Nikolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prethodnih desetak dana raspušteni su odbori SNS u Šapcu, Valjevu, Čačku, Lučanima, Sjenici, Smederevu, Žabarima, Blacu, Jagodini, Ćupriji, Svilajncu, Koceljevi, Pirotu, Užicu i Dimitrovgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo