otvorila svjetski kup u gimnastici / Snježna kraljica u novoj ulozi: 'Bilo me jako trta... prvo se moram upoznati sa svim problemima'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

"U početku sam bila zbunjena. Kako, zašto baš ja? A onda sam vidjela priliku da možda probam napraviti za sport nešto pozitivno", izjavila je Janica u Osijeku

1.5.2016.
15:44
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Janica Kostelić u subotu se u svojoj novoj ulozi pomoćnice ministra sporta pojavila na otvaranju Svjetskog kupa u gimnastici u osječkoj dvorani Gradski vrt. 

Bivša skijašica priznala je kako je za nju to bio gostujući teren. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se usporediti sa sportskim borilištem, jer ovo ipak nije moj domaći teren. Ovo je moj prvi javni nastup na službenoj dužnosti i stvarno me bilo jako trta. Tamo sam sama sa sobom i mogu sebi u glavi razriješiti probleme, ali ovdje, ipak, nekako si direktno povezan sa publikom, moraš nešto suvislo reći da ne ispadne baš bez veze... Potrudila sam se i sigurna sam da ću s vremenom i to usvojiti", rekla je Janica, a prenosi Jutarnji list. 

Janica je emotivno vezana uz Osijek jer je kao mala živjela u Borovu gdje je njen otac Ante radio kao rukometni trener. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U početku sam bila zbunjena. Kako, zašto baš ja? A onda sam vidjela priliku da možda probam napraviti za sport nešto pozitivno. Nisam još upoznata sa puno stvari. Krenut ću polako upoznavati se sa problemima i pokušati s nekim novim, pozitivnim projektima i za mlade naraštaje pomoći sportu. Previše je toga da bih se mogla sada očitovati. Bilo bi krajnje neozbiljno od mene donositi odluke bez da sam upoznata sa situacijom", zaključila je Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike