RUŽNE SCENE U POZNANU / Snimka spašavanja: Hrvati 'oteli' kolegu policiji iz ruku

Na snimci lokalne televizije TVN24 jasno se vidi da su hrvatski navijači, barem dio njih, u nedjelju oko 18 sati izazvali nerede u centru Poznana, ali i nevjerojatna akcija kojom su uspjeli 'oteti' navijačkog kolegu iz ruku policije!

11.6.2012.
12:17
VOYO logo

Cijela snimka počinje uhićenjem jednog hrvatskog navijača od strane domaćih specijalaca. Potom je navijački kolega pokušao nagovoriti policajce da ipak puste njegovog prijatelja, ali kada nije upalila lijepa riječ, sve se okrenulo na agresivu.

Došlo je još nekoliko prijatelja uhićenog navijača i počele su nemile scene. Specijalce su zasuli pivom, stolicama, bocama, krenuli nogama na njih..., a u munjevitoj akciji uspjeli su im iz ruku otrgnuti uhićenog navijača i nestati u gomili!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je specijalcima stiglo pojačanje, pa se situacija na središnjem trgu primirila, no 'uhićenom' navijaču i njegovim prijateljima se izgubio svaki trag.

Image
Foto: AP

Bilo kako bilo, ovakvim scenama, kao i paljenjem baklji na samom stadionu protiv Irske, hrvatski navijači nisu zadobili simpatije UEFA-e, pa ni svojih domaćina u Poznanu koji sigurno ne gledaju blagonaklono na demoliranje vlastitog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo