SMRT MLADE PULJANKE POTRESLA REGIJU: / "Nisam joj dala da ide s njim, upoznali su se preko Fejsa..."

Image
Foto: Facebook

U kući obitelji mlade djevojke iz Pule Vanje Janković koja je pala s nadvožnjaka kod Niša i poginula čuje se samo plač. Njena majka Violeta shrvana od tuge samo doziva svoju kćer.

23.7.2015.
9:24
Facebook
VOYO logo

Mlada Hrvatica poginula je kada je pala s nadvožnjaka na putu Niš – Piro. Sumnja se da je krivac za nesreću 27-godišnji mladić s kojim se Vanja vozila na motoru. Vanja je sa majkom došla u Gornju Vrežinu kod bake i djeda na praznike.

"Majka ne može vjerovati da nema više njene mezimice. Stalno ponavlja da je hoće voditi nazad u Hrvatsku. Non - stop je doziva. Od kad smo saznali da je poginula razgovara sa fotografijom na kojoj je Vanja nasmijana", jedva je za Blic ispričao jedan od rođaka tragično stradale djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam joj dala da ode s njim na vožnju

"Moja Vanja je htjela ovdje proslaviti 18. rođendan s društvom. Željela je da studira novinarstvo....", kroz suze priča neutješna majka.

"Nisam joj dozvolila da ode na vožnju motorom s njim. Mislim da su se upoznali preko Facebooka. Onda me je pitala da s prijateljicom ode ispred do škole, jer se tamo skupljaju mladi iz našeg naselja. Poginula je vrlo blizu naše kuće. Ne znam zašto je otišla s njim na vožnju", kroz jecaje se pita majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majke išle tražiti djevojke, a onda je uslijedio šok

Obitelj je za strašnu nesreću saznala tek rano ujutro. Majke dviju mladih djevojaka zajedno su ih krenule tražiti, a onda su saznale za tragediju.

U tijeku je istraga koja će rasvijetliti slučaj smrti mlade djevojke. Niška policija je uhitila 27-godišnjaka iz Malče jer se sumnja da je vozeći motocikl izazvao prometnu nesreću u kojoj je Hrvatica izgubila život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike