Podrška poslodavca / Slobodan dan roditeljima prvašića: Na prvi dan nastave, ne moraju na posao

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na taj način omogućava roditeljima prvašića da na ovaj veliki dan budu uz svoje mališane, podijele s njima sve doživljaje i pruže im važnu podršku

2.9.2019.
11:32
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Konzum i ove godine nastavlja tradiciju te svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole osigurava slobodan radni dan u ponedjeljak 9. rujna, na prvi dan nastave nove školske godine.

Na taj način omogućava roditeljima prvašića da na ovaj veliki dan budu uz svoje mališane, podijele s njima sve doživljaje i pruže im važnu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„S kolegicama i kolegama koji su roditelji prvašića dijelimo ushićenje u iščekivanju njihovog velikog dana, a Konzum im pruža podršku omogućavajući im da taj dan provedu zajedno te ga ispune radosnim trenucima i stvore lijepe uspomene. Slobodan radni dan za roditelje prvašića Konzum je uveo prije četiri godine te je dosad taj dan u Konzumu iskoristilo 1.060 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 298 zaposlenika čijih 303 djece kreće u prvi razred osnovne škole.“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo