OTVORENA I LISTA ŽELJA / Sljedeći INmusic dobio datum: dvanaesto izdanje festivala održava se od 19. do 21. lipnja

Image
Foto: Foto: Julien Duval

Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna, a u prodaji su do 1. rujna ili do isteka zaliha

26.7.2016.
15:51
Foto: Julien Duval
VOYO logo

Organizatori INmusica pripremaju razne novosti i najave za 12. festivalsko izdanje, a već sada potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaja u Hrvatskoj!

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.

Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije), mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 1. rujna ili do isteka zaliha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineupa za 2017. godinu uzimaju se u obzir i želje publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) gdje posjetitelji mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voljeli vidjeti i čuti.

Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, a nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je paralelno svojevrsni podsjetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic.

INmusicov toranj ponovo će zasvijetliti u čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim. Nakon ovogodišnjeg najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival veseli se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo