JOŠ MJESEC DANA / Slavonski poduzetnik i brat saborske zastupnice Tomo Opačak ostaje u pritvoru. U Remetincu je zbog iznude!

Image
Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Tomo Opačak, sredinom srpnja uhićen je zbog protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje, pokušaja iznude te poticanje na iznuđivanje. Zajedno s njim u pritvoru su završila još dvojica muškarca

10.8.2023.
12:20
Ivica Galovic/Pixsell
VOYO logo

Tomo Opačak, vlasnik tvrtke PZC iz Slavonskog Broda i brat Marine Opačak Bilić nezavisne zastupnice u Hrvatskom saboru ostaje u pritvoru još mjesec dana, odlučio je tako sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici. Pritvor mu je produžen zbog mogućeg ponavljanja kaznenog djela.

Tomo Opačak, sredinom srpnja je uhićen zbog protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje, pokušaja iznude te poticanje na iznuđivanje. Zajedno s njim u pritvoru su završila još dvojica muškarca koji su navodno po njegovom nalogu odrađivali iznudu, protupravno lišavanje slobode i prijetnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Žrtva kaznenih djela, prema navodima kaznene prijave, je 19-godišnji mladić. Bio je Opačkov zaposlenik, a iz zatočeništva je jedva uspio pobjeći i to gol.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova praksa u Hrvatskoj: Udar na sporni zakon! Sajmenim danima protiv neradnih blagdana i nedjelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo