Slavonci zvali u pomoć, a Vladimir Šeks se oglušio

5.1.2012.
9:25
VOYO logo

Bivši potpredsjednik Sabora HDZ-ovac Vladimir Šeks mogao bi ostati bez titule počasnog mještanina slavonske općine Podgorač. Titula je to koja mu je ondje dodijeljena još prije 15 godina, no situacija se u međuvremenu promijenila pa je HDZ-ovac na općinu koja ga je nagradila, čini se, u potpunosti zaboravio. A zaboraviti na probleme stanovnika koji vode bitku kako bi imali pitku vodu nije mala stvar!

Upravo to presudilo je kod načelnika Podgorača Gorana Đanića (HNS), koji tvrdi kako se Šeks oglušio na njihove pozive za pomoć u rješavanju probleme vodoopskrbe. Naime, stanovnici Podgorača se već šest mjeseci pitkom vodom opskrbljuju zahvaljujući vojnim cisternama koje svakih pet dana dovezu 4.000 litara vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć mole od nove vlasti

"Ako nas je ignorirao kada smo tražili pomoć, onda nema smisla da Šeks ima status počasnog. Oduzimanje titule predložit ću na prvoj sjednici Općinskog vijeća", najavio je Đanić, koji od nove državne vlasti očekuje da uvaži alarmantne zahtjeve Općine Podgorač i uključi se u financiranje vodovoda.

Vladimir Šeks sve do lani bio je jedni počasni mještanin Podgorača, a krajem prošle godine tu titulu dobio je i predsjednik Ivo Josipović koji je tamošnjim mještanima pitku vodu osigurao poslavši vojne cisterne, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo