NOVI SUSRET S HOOKYJEM / Slavne albume velikih Joy Division poslušajte uživo na SuperUho festivalu

Image

Hook je povodom 30. godišnjice samoubojstva frontmena grupe Iana Curtisa odlučio odsvirati albume koje su zajedno snimili u svom Factory Clubu u Manchesteru, a reakcije publike i kritičara bile su dovoljno dobre da odluči krenuti i na svjetsku turneju

22.4.2016.
17:06
VOYO logo

Peter Hook, slavni basist još slavnijih Joy Division, izvodite će pjesme tog velikog benda u sklopu novog izdanja SuperUho festivala, prvog koje će se održati u Primoštenu.

Nakon što je napustio New Order, Hooky s pratećim sastavom The Light posljednjih godina održava koncerte na kojima u cijelosti izvodi "Unknown Pleasures" i "Closer", mitske ploče Divisiona, pri čemu se sa solidnim uspjehom okušao i kao pjevač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je krenula prilično slučajno -  Hook je povodom 30. godišnjice samoubojstva frontmena grupe Iana Curtisa odlučio odsvirati albume koje su zajedno snimili u svom Factory Clubu u Manchesteru, a reakcije publike i kritičara bile su dovoljno dobre da odluči krenuti i na svjetsku turneju.

Prije tri godine nastupili su i u Zagrebu, točnije u klubu Pauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SuperUho je na rasporedu od 1. do 3. kolovoza, a ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti do 18. lipnja, nakon čega će im cijena biti 250.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo