OBILJEŽAVANJE / Slavi se Dan Sabora: bivši predsjednik te institucije nije došao

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ne mislim da se radi o nepoštivanju institucije, dio Kluba Mosta su ovdje, mislim da je takva situacija po većini klubova', poručio je Mostovac

30.5.2017.
13:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U Saboru je danas održan svečani prijem povodom Dana Sabora. Okupljenima se obratio predsjednik parlamenta Gordan Jandroković, a na svečanosti je sudjelovao i premijer Andrej Plenković. Bivšeg ‘partnera u Vladi’, donedavnog predsjednika Sabora, Bože Petrova, nije bilo.

"Ne mislim da se radi o nepoštivanju institucije, dio Kluba Mosta su ovdje, mislim da je to situacija po većini klubova, obzirom da su u pitanju lokalni izbori", poručio je Mostov Miroslav Šimić na pitanje i nedolasku Bože Petrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka svečanog prijema Zdravko Marić prokomentirao je proračun za prošlu godinu:

"To je zasluga Vlade, imali smo samo tehnički rebalans krajem godine, ohrabruje takav nalaz. Istina je da smo trošili i iz rezerve, bili su izvanredni izbori, nadam se da ćemo i ove godine dobro upravljati proračunom. Važna nam je naravno sezona", izjavio je, dodavši da je bio na sastanku sa carinskom upravom, jer je važna i naplata poreza. O Agrokoru nije želio govoriti poručivši da je zakon donesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Šeks istaknuo je da mu je žao da se danas ne slavi i Dan državnosti. Na pitanje zašto Karamarko nije vratio taj datum ironično je rekao da će on to rješiti kroz institut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo