'VATRENI' OTIŠLI U AUSTRIJU / Slatke brige za Slavena Bilića

Image
Foto: PIXSELL

Raspoloženje u reprezentaciji je odlično, a dobra igra i pobjeda protiv Estonije potvrdila je kako će izbornik Slaven Bilić imati "slatkih briga" u sastavljanju prve jedanaestorice.

26.5.2012.
13:35
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je iz pulske zračne luke zrakoplovom otputovala u Austriju, odnosno u Graz, odakle će autobusom krenuti za Bad Tatzmannsdorf. Tamošnji hotel "Avita" bit će nova baza hrvatskim nogometašima idućih tjedan dana, odnosno do odlaska u Oslo gdje će "Vatreni" odigrati posljednju provjeru prije odlaska na Europsko prvenstvo protiv Norveške.

Raspoloženje u reprezentaciji je odlično, a sinoćnja dobra igra i pobjeda protiv Estonije potvrdila je kako će izbornik SlavenBilić imati "slatkih briga" u sastavljanju prve jedanaestorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoćnja pobjeda dokazala je da su svi igrači spremni. Igrom sam jako zadovoljan jer su gotovo svi dokazali kako znaju napraviti dobru tranziciju, da ne gube lopte na sredini terena, a kad ju izgube da brzo reagiraju", istaknuo je Bilić na odlasku iz Pule. Još jednom je pohvalio pulsku publiku i ambijent na stadionu "Aldo Drosina".

"Raspoloženje je takvo da bolje i ne može biti, a u Austriji ćemo se isključivo posvetiti treningu. Fokusirani smo samo na Irce, jer nam je to prva i glavna utakmica", izjavio je novinarima u pulskoj Zračnoj luci NikoKranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo