RASPUCANI NAPADAČI / Slatke brige hrvatskog suparnika na Euru

Image
Foto: AP

Nogometna reprezentacija Italije pobijedila je niželigaša Virtus Vecomp 6:0 u pripremnom susretu odigranom u talijanskom kampu Coverciano, a izbornik uoči konačno popisa najviše nedoumica ima u napadu.

25.5.2012.
11:08
AP
VOYO logo

Pripremna utakmica se igrala 2 x 35 minuta, a golove za 'Azzurre' zabili su Antonio Di Natale (2), Antonio Cassano, Sebastian Giovinco, Antonio Nocerino i Fabio Borini.

Talijanska vrsta je nastupila u formaciji 4-3-3, a izbornik Cesare Prandelli odmarao je Maria Balotellija i Lucu Cigarinija zbog lakših ozljeda, a još uvijek je izvan stroja i Giorgio Chiellini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija je utakmicu započela u sastavu Viviano - Abate, Ranocchia, Astori, Balzaretti - Nocerino, De Rossi, Diamanti - Giovinco, Di Natale, Cassano. U nastavku su još zaigrali i Bocchetti, Criscito, Verratti, Schelotto, Destro i Borini.

Prandelli je nakon utakmice najavio kako će konačnu odluku o 23 putnika na EURO donijeti u ponedjeljak, 28. svibnja, a najviše nedoumica ima u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva šestorica napadača zaslužuju mjesto u reprezentaciju. Najradije bi ih sve vodio na EP. Dečki su me impresionirali zalaganje i svojom formom. Radi se o modernim napadačima koji sjajno surađuju s ostatkom momčadi, a što je vrlo važno svatko se odlikuje nekom drugom karakteristikom. Međutim, ako ih sve vodim, morat će otpasti netko iz obrane ili veze", kazao je Prandelli, te dodao: "Do ponedjeljka ću imati još nekoliko dana za razmišljanje."

Trenutačno su u kadru Antonio Cassano (Milan), Mario Balotelli (Manchester City), Sebastian Giovinco (Parma), Antonio Di Natale (Udinese), Fabio Borini (Roma) i Mattia Destro (Siena).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo