Boris Mišević iz Ženeve / Skup o Zapadnom Balkanu: 'Bit će zanimljivo vidjeti o čemu će oči u oči razgovarati Plenković i Vučić'

Skup u Ženevi organizira Svjetski gospodarski forum

7.11.2019.
19:27
VOYO logo

Zapadni Balkan uvijek je utjecao na povijest Europe, to je stajalište Svjetskoga gospodarskog foruma koji svake godine u švicarskom Davosu okuplja svjetske vođe, a u petak će u Ženevi za isti stol posjesti lidere Zapadnog Balkana.

"Andrej Plenković je u Ženevu stigao kasno navečer te je imao večeru s predsjednikom Svjetskoga gospodarskog foruma. Osim Plenkovića u Ženevi će biti i Aleksandar Vučić te premijeri i predsjednici Kosova, BiH, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Razgovarat će se o gorućim političkim pitanjima, ponajprije o "čekaonici" za Sjevernu Makedoniju i Albaniju glede njihova ulaska u EU te o odnosima Kosova i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će riječi i o ekonomiji jer sve što se događa u regiji utječe i na Zapadnu Europu. Mnogi smatraju da je ova regija dobra šansa za ulaganja i vide ju kao jedan investicijski ''hub'' u koji bi se u budućnosti moglo ulagati. Bit će i zanimljivo vidjeti o čemu će razgovarati oči u oči Vučić i Plenković", javio je za RTL Danas naš reporter Boris Mišević koji prati događaje u Ženevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo