Robert Pauletić / Škoro dobio pojačanje: Poznati kvizoman slavio pobjedu Grabar-Kitarović, a smetaju mu - Štrumpfovi

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Početkom 2016. godine imenovan je zamjenikom ministra turizma, a razriješen je u studenom te godine

23.5.2020.
12:13
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Domovinski pokret Miroslava Škore na Facebooku se pohvalio još jednim pojačanjem. "Imamo kviska!", poručili su.

Riječ je o Robertu Pauletiću koji je bio MOST-ov kandidat za gradonačelnika Splita. Poznat je i kao najmlađi pobjednik nekad popularne "Kviskoteke". U ratno vrijeme radio je kao novinar u Slobodnom tjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on sam se pohvalio da ide na izbore sa Škorom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Pauletić početkom 2016. godine imenovan je zamjenikom ministra turizma, a razriješen je u studenom te godine. Još davne 2008. godine Pauletić pisao protiv Srba, pa su neki od komentara tad u članku bili :"Čuješ li ovo? Opet bi oni nama komandirali, samo da uvate priliku" pa onda: "Koje su ovo škovace? Šta provociraju ovako usrid Hrvatske? Jesu li oni normalni?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojevremeno je napisao objavu i o Japancima, no za to je rekao da je satira i šala. Poznat je i po inicijativi "Svi U bojkot Continentala zbog nasilne kajkavizacije crtanih filmova". 

"Ne vodite djecu na Štrumpfove! Zaustavimo teror bezobraznih sinkronizacija na zagrebački sleng. Spasimo dalmatinsku, slavonsku, istarsku, ličku djecu od svakodnevne nasilne kajkavizacije", stajalo je u opisu te Facebook grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U političke vode krenuo je 2013. Prije 5 godina na Facebooku je podijelio i oduševljenje pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo