Oglasio se sindikat / Škola na daljinu: 'Hvala na odgovornosti. Ne bismo smjeli biti prvi kojima će se plaće umanjivati'

Image
Foto: MZOS, Pixsell

S obzirom na pojačani angažman tijekom nastave na daljinu, učitelji ne bi trebali biti prvi kojima će se smanjiti plaća

6.4.2020.
12:26
MZOS, Pixsell
VOYO logo

S obzirom da se zbog izvanrednih okolnosti nastava već tjednima održava "na daljinu" te da se govori o smanjenju plaća u javnom sektoru, na službenoj Facebook stranici se oglasio sindikat učitelja.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri tjedna nastave na daljinu su iza nas ... Nastave koja počiva isključivo na vašem angažmanu i cjelodnevnom radu. S obzirom na najavljene razgovore o smanjenju plaća u javnom sektoru, mišljenja smo da zaposlenici u obrazovanju, s obzirom na njihov pojačani angažman, nikako ne bi smjeli biti prvi kojima će se plaće umanjivati! HVALA VAM na vašoj odgovornosti, angažmanu i motiviranosti da i u ovakvim uvjetima budete prvi za naše učenike, za budućnost naše domovine! Pozivamo vas, stoga, da nam u komentar stavite fotografije kojima ćete pokazati što i kako radite svakodnevno, radove vaših učenika, linkove na vaše virtualne učionice... Još jednom veliko HVALA zaposlenicima u sustavu obrazovanja!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo