SKIPERI OTKRILI DETALJE PROSTITUCIJE NA JADRANU: / 'Djevojke na brod ne ulaze ispod sto eura, studentice traže više'

Image

Nije neuobičajeno da bogati poslovni ljudi, menadžeri, umjetnici, glazbenici, sportaši i drugi, tijekom plovidbe Jadranom požele društvo kraljica noći.

7.8.2017.
16:52
VOYO logo

Bogati gosti, domaći i strani, koji u ljetnim mjesecima plove našom obalom, domaće skipere na jahtama i jedrilicama redovito ispituju o mogućnostima zabave sa zgodnim djevojkama, a o cijeni pritom uopće ne razmišljaju, tvrde oni.

"To im previše baš i ne smeta, pogotovo što su usmenom predajom već doznali kako na Jadranu obitavaju prelijepe žene, a dosta njih im je i dostupno za druženje, sve zahvaljujući šuškanju eurića", rekao je jedan od domaćih skipera, koji je htio ostati anoniman za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Od njih tako na redovnoj bazi traže da im osiguraju zgodne cure, "animir" dame, koje bi u zamjenu za novac došle na brod, prisustvovale zabavi, a potom "odradile" i seksualni dio.

"One dođu na jahtu nakon večere, obavi se posao bez previše mudrolijanja pa se nastavi druženje uz alkohol do ranih jutarnjih sati kada po djevojke dolazi makro. I po novac, naravno", rekao je spomenuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seksualne usluge nude i studentice i mlade zaposlene djevojke

Već je tako svima odavno poznata javna tajna kako u ljetnim mjesecima, udarni su srpanj i kolovoz, s kopna na obalu se spuštaju mlade djevojke spremne osim druženja, večera i noćnih provoda, pružiti i seksualne usluge klijentima. I nema samo onih klasičnih prostitutki koje i na kopnu zarađuju svoj kruh majstorijama u krevetu pa se ljeti upute na Jadran jer su njihovi klijenti na - odmoru, navodi Slobodna.

No, u cijelu priču nisu uvučene samo "profesionalne" prostitutke, već i studentice te mlade djevojke koje uz ovaj, ad hoc, imaju i svoje redovne poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često te cure ostaju na brodu i dva-tri dana. One su uglađene, načitane, znaju se ponašati pa naši gosti više traže takve "dame". Dobiju dobro društvo, cure su uvijek uređene, spremne za zabavu, a s druge strane neće grintat, zanovijetat kako bi eventualno bilo da su gosti sa svojim ljepšim polovicama. Ovako su opušteni, imaju i zabavu i seks, a djevojke se na kraju vrate doma s podebljim džeparcem te brojnim poklonima, od haljina, cipela i nakita. Svi zadovoljni", rekao je dobro upućeni izvor.

Prostitucija na Jadranu je godinama javna tajna

Osim njih tu su još i starlete ili one klasične "sponzoruše", no prošle godine posao su im poremetile Beograđanke koje su na srednjodalmatinske otoke stigle u grupama, a navodno su svoje seksualne usluge, naplaćivale nešto manje od domaćih djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, domaći skiperi tvrde kako je posljednjih godina primjetan trend prema kojem su na cijeni muškarci.

"U svijetu smo prepoznati kao gay friendly destinacija pa nam sada dolaze novi upiti – za muško društvo. I ovdje su gosti decidirani, uvijek traže zgodne, nabildane, uređene momke s obveznim znanjem engleskog jezika. Priča krene sa seksom, no imao sam i jednu ljubavnu avanturu pa su njih dvojica nakon sedam dana đite, postali ljubavni par", rekao je jedan od skipera, dodavši i jedan kuriozitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domaće je domaće pa sada moramo proširiti tržište i na muškarce. I dok oni također stižu s kontinenta za pružanje usluga, imamo i momaka s obale, iz primorskih mjesta, koji naplaćuju seks. No ima jedan kuriozitet za te naše muške prostitutke. Još uvijek se u taj plaćeni seks ne upuštaju isključivo zbog novca, još uvijek im se klijent mora svidjeti i često tim odnosima vlada ogromna ljubomora. Iako su plaćeni za seks", zaključio je.

Prema pisanju Slobodne, dame na brod ne ulaze ispod sto eura, dok studentice uzimaju po noći oko tisuću kuna, no klijenti takve cure nagrađuju skupim poklonima pa je taj iznos na kraju znatno veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je riječ o "profesionalkama", one mlađe drže cijenu oko 750 kuna, dok nešto "isluženije" ruše taj iznos na 500 kuna.

Kod muškaraca je cijena slična. Naime, i kod njih ostaje okvirna cijena od sto eura za uslugu, no neki uspijevaju dobiti i 2000 kuna za noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo