Skinuo gaće i goste 'počastio' prizorom guze

Đakovački tinejdžeri jednoj su turističkoj skupini koja je došla posjetiti njihovu katedralu i ergelu, ovih dana pripremili vrlo ružnu dobrodošlicu.

18.5.2011.
16:26
VOYO logo

Turistički obilazak Đakova jedna skupina zagrebačkih srednjoškolaca pamtit će vjerojatno zauvijek. Dok su prolazili od Strossmayerovog trga do tržnice i prepričavali dojmove o katedrali Svetog Petra koju su posjetili, grupa đakovačkih tinejdžera pozdravila ih je na vrlo ružan način. Isprva su im dobacivali, a potom se jedan od njih odvažio na pravu malu ekshibicionističku točku – skinuo je hlače i donje rublje do koljena, te turističkoj grupi pokazao stražnjicu, a potom, ne trepnuvši, i spolovilo.

Učenička ekskurzija i njezini voditelji, ali i drugi prolaznici u širem središtu grada ostali su bez teksta. Bez teksta je činom mladog ekshibicionista ostao i 29-godišnji Đakovčanin, skrećući u tom trenutku vozilom iz Cesarčeve u Splitsku, do Kvaternikove, gdje je kući vozio baku, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Badava nam sve ako nema elementarne pristojnosti!'

"Sve se zbilo u samo nekoliko sekundi, no i to je bilo dovoljno da svi ostanemo zaprepašteni. Moja se baka, zgražajući se viđenim, prekrstila! Zar je to turistička promidžba vlastitoga grada i poštivanje turista?! Badava nam sve ako nema elementarne pristojnosti!", rekao je 29-godišnjak.

Toga dana u Đakovu, na turističkoj ruti katedrala – ergela (Ivandvor) kretalo se 150 učenika iz Zagreba čiji su voditelji ekshibicionizam mladića prokomentirali riječima: "Sramota!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo