ODUŠEVILA SVE / Sinjanka Lana o Severininoj gesti, tremi u 'Superstaru' i glazbenim uzorima: 'Voljela bih duet s Gršom'

Image
Foto: RTL

Novi talentirani kandidati u subotu od 20.15 sati predstavit će se žiriju 'Superstara' kako bi izborili prolazak u recall, a ondje je svoje mjesto već itekako pronašla mlada Sinjanka koja je oduševila izvedbom Whitney Houston.

17.10.2023.
13:21
RTL
VOYO logo

Lana Domjanović, 19-godišnjakinja iz Sinja, u prošloj se epizodi istaknula svojim sjajnim vokalnim sposobnostima, neposrednošću i skromnošću te od žirija dobila ogromno 'DA'!

''Inače sam dosta sramežljiva, to je bio jedan od razloga zašto sam se prijavila u ovaj show, da se malo toga riješim, općenito treme i stresa pred nastup'', ističe Lana koju je upravo trema sputavala da tijekom djetinjstva odlazi na glazbena natjecanja, no svojom je nedavnom audicijom u 'Superstaru' vrlo zadovoljna, ''Naravno da uvijek može bolje, ali sam općenito jako zadovoljna jer sam, bez obzira na ogromnu tremu, uspjela u tom trenu dati najbolje od sebe''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

A upravo se trema jasno vidjela na njezinu licu dok je izvodila prvu pjesmu, Zaninu 'Rukuju se, rukuju', no osmijesi i pogledi članova žirija jasno su dali do znanja da su, unatoč tomu, odmah prepoznali kakav talent imaju pred sobom.

Nakon izvedbe Tonči, Filip i Nika dali su joj svoju podršku, a Severina je odšetala do nje i pokazala joj kako se samouvjereno ulazi na binu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prekrasno iskustvo i prekrasna žena, jako mi je drago jer me to u tom trenutku dosta opustilo i definitivno je savjet na kojem trebam poraditi, pogotovo kada dolazi direktno od jedne takve zvijezde'', prisjeća se Lana Severininih riječi.

Image
Foto: RTL

A upravo su je komplimenti žirija ohrabrili da savršeno izvede drugu pripremljenu pjesmu, a capella verziju "I Have Nothing" Whitney Houston i ponovno ih emotivno razoruža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja moram reći da si prekrasna i da sam ponosna što si od Sinja i mislim da ćemo ovu 'malu od Sinja' gledati jako dugo, dugo", komentirala je Severina.

"Tremu ti uvijek imaju samo talentirane osobe koje su svjesne svega onoga što mogu pokazati pa smo imali ovu malu psihološku igricu s tobom koja je eto, izrodila novu tebe, ovaj trenutak i to je top", rekao je i Tonči Huljić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ogromne pohvale žirija mlada Sinjanka, ističe, u tom trenutku uopće nije uspjela osvijestiti jer joj je cijela audicija prošla kao u nekom snu.

''Imala sam osjećaj da sanjam, pa su mi se dojmovi do kraja slegli tek kada sam pogledala svoj nastup na TV-u. Svi komentari su bili odlični, a posebno bih istaknula Severinin komentar da ćemo 'malu od Sinja' gledati još jako dugo'', zadovoljno govori i zahvaljuje im na lijepim riječima, ''Žiri me stvarno ohrabrio i pomogao mi da izvedem nastup što opuštenije, pozitivno je što je ovo jedno iskustvo više koje će mi pomoći u rješavanju problema s tremom''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Privatna arhiva

Talentirana Lana smatra kako bi novi hrvatski superstar trebao imati prizemnost, karizmu i originalnost, a kad je o glazbenim uzorima riječ, pomalo neočekivano ističe: ''Imam dosta uzora, ali bih izdvojila mladog izvođača Gršu koji također dolazi iz cetinskog kraja i već je izgradio zavidnu karijeru, počevši od ničega, a sve zbog svoje posvećnosti, skromnosti i talenta. Mislim da bi izlazak iz zone komfora i spajanje naših različitih stilova glazbe stvorilo odličan duet i pravu stvar''.

Image
Foto: Privatna arhiva

A hoće li za svoj sljedeći nastup odabrati hit neke nove glazbene dive ili će sve iznenaditi svojim nastupom, gledatelji će doznati vrlo brzo. Do tada, Lana obećaje: ''U idućem nastupu očekujte manje treme, ne garantiram da je neće biti uopće, ali zasigurno manje''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova, peta audicijska epizoda 'Superstara', s novim vrhunskim talentima na rasporedu je već ove subote od 20.15 sati na RTL-u, a od petka na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka, Petar, Anatalia ili netko četvrti: Tko će uzeti titulu hrvatskog SuperStara? 'Odmalena želim postati zvijezda'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo