RASPLAMSAO SE SUKOB / Sinčić u novom Facebook protunapadu na Čačića: 'On zna da njegovo vrijeme prolazi, uživam gledati taj strah'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Saborski zastupnik Živog zida ponovno je na Facebooku imao poruku za bivšeg člana vlade, a kritizirao je i Aleksandru Kolarić

14.6.2016.
7:19
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Kako se bliži dan odluke, na hrvatskoj je političkoj sceni sve užarenije. Kao što već dobro znate, već neko vrijeme traje verbalni sukob na relaciji Radimir Čačić - IvanVilibor Sinčić, a nastavak smo dobili tijekom noći.

Naime, saborski zastupnik Živog zida ponovno je na Facebooku imao poruku za bivšeg člana vlade, a kritizirao je i Aleksandru Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naprosto istinski uživam kada Čačić, političar u nestajanju i Aleksandra Kolarić, politički apsolutno nebitna osoba koja već 2 godine ponavlja iste, ali potpuno iste, napamet naučene tri rečenice, krenu u napad na Živi zid.

Srce mi je puno i smijem se od sreće jer najviše grize ranjena zvijer. Oni znaju da njihovo vrijeme prolazi. Uživam gledati taj strah i nemoć u njihovim očima, njihove zadnje trzaje i jalove pokušaje da ocrne Živi zid, najljepše, najiskrenije i najčišće što hrvatska politika ima i uzaludne pokušaje da spase svoju propalu pljačkašku politiku koju vode dugih 25 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nas takvi hvale, znao bih da je Živi zid došao do kraja puta i da je vrijeme da se pozdravim s politikom", napisao je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo