NAJDUGOVJEČNIJA ANIMIRANA SERIJA / 'Simpsoni' nastavljaju svoje zgode i nezgode

Image

Najdugovječniju animiranu seriju gledat ćemo i u 26. sezoni.

5.10.2013.
13:05
VOYO logo

Popularna američka animirana disfunkcionalna obitelj "Simpsoni" nastavit će svoje zgode i nezgode 26. sezonu zaredom, objavila je američka televizijska mreža Fox, potvrdivši status te najdugovječnije animirane serije u američkoj televizijskoj povijesti.

"Simpsoni", sada u 25. sezoni, jedan su od najpoznatijih Foxovih proizvoda u svijetu i postali su element popularne kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više od četvrt stoljeća, Simpsoni su osvojili srca obožavatelja na način koji nadilazi dob, jezik i kulturu", kaže se u priopćenju KevinaReillyja, predsjednika za zabavu Fox mreže.

"To je jedna od najvećih komedija situacije našeg vremena i radujem se još jednoj povijesnoj sezoni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni producent serije Al Jean najavio je u razgovoru s novinarima prošli mjesec da će jedan od glavnih likova u idućoj sezoni umrijeti. "To je odlično, ne vidi se kraj, osim za jednog lika koji će u idućoj sezoni umrijeti", rekao je.

"Simpsoni", autora MattaGroeninga, počeli su se prikazivati na Foxu 1989., a popularnost Homera i njegove obitelji pridonijela je usponu mreže. Prikazuju se u više od stotinu zemalja na 50 jezika, osvojili su 28 nagrada Emmy i zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike