Viber stickeri / Simpatični Kodi od sada i na Vašem pametnom telefonu

Image
Foto: PR fotografije

Upoznajte najveću facu na sticker placu!

9.9.2016.
11:50
PR fotografije
VOYO logo

Kodi, simpatični zeleni junak i stručnjak za pametnu kupovinu dolazi na Vaše pametne telefone u obliku Viber stickera. Komunicirajte i obradujte dragu osobu i budite sigurni da poziv na kavu ili pivo više neće biti isti.

Već danas u popularnoj Viber aplikaciji potražite Sticker store i preuzmite paket Kodijevih stickera koje će Vaše poruke učiniti još zanimljivijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite priliku da svoju komunikaciju obogatite emocijama prilagođenim za svako doba dana ili noći.  Tako se u ovom paketu nalaze razne sticker poput poziva za izlazak, gužve u prometu, navijačkih i gastronomskih te naposljetku onih ljubavnih poput „volim te“ i „fališ mi“.

Konzum je na ovaj način još jednom dokazao da u korak prati sve svjetske trendove, te da komunikaciju baš kao i kupovinu čini bržom, jednostavnijom i ugodnijom. Besplatno preuzmite novi paket stickera te upoznajte i vi najveću facu na sticker placu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=AuuVfWLMbSdLPwr65_WZrOVEHZGdpOMkHidCB.WTWmT.m7/fastid=hpktwkglrdxnjafcxonozgtyvsnl/stparam=riplbselar
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo