'Silovan sam kad sam imao 8 god., otad sam Sandra'

'U WC-u u školi naišao je jedan muškarac koji me silovao. Tad sam imala samo osam godina i od onda se osjećam kao žena zarobljena u muškom tijelu', ispričao je transvestit Adnan Buljubašić.

26.7.2010.
23:07
VOYO logo

Transvestit Adnan Buljubašić, koji inače živi u Kopenhagenu, zatekao je građane Koprivnice za prošlotjednog turističkog posjeta tom gradu. Na ulici pojavio se obučen kao žena, s umjetnim grudima, torbicom i mašnicom na glavi.

Potresnu priču o svom životu i što ga je navelo da postane transvestit ispričao je Podravskom listu, kako bi, kaže, javnost bar pokuša shvatiti ljude poput njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U WC-u u školi naišao je jedan muškarac koji me silovao. Tad sam imala samo osam godina i od onda se osjećam kao žena zarobljena u muškom tijelu. Još u osnovnoj školi počela sam nositi odjeću za djevojčice pa su me dječaci iz razreda čudno gledali", ispričao je Adnan a prenosi Jutarnji list.

Adan, koji se je nadjenuo ime Sandra, ispričao je kako se prije deset godina namjeravao podvrgnuti operaciji promjene spola, ali je odustao zbog neslaganja obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja obitelj ne može prihvatiti da sam transvestit. Nisu mogli shvatiti moje osjećaje, ali kad sam odrastao počeo sam nositi grudnjak, ženske čarape, suknje i šminku. No, kad sam s roditeljima i bratom ne nosim žensku odjeću da ih ne povrijedim, ali to mi je jako teško. U muškoj odjeći loše se osjećam i kad dođem u trgovinu moram kupiti žensku robu", kaže Adnan.

Rodom je iz Doboja, a trenutno živi u Kopenhagenu. Priznaje da na zapadu puno lakše prihvaćaju ljude poput njega, no i u Podravini se dobro osjeća: "Bilo mi je lijepo u Koprivnici, mislim da su me građani dobro prihvatili iako me policija legitimirala tri puta jer sam prvi put posjetio taj grad u ženskoj odjeći. To mi je bio već šesti posjet, bila sam na Podravskim motivima i Picokijadi, jako volim Podravinu i tu imam prijatelje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je u mirovini, a prije je radio kao konobar. Kaže i kako boluje od ciroze jetre, prošao je tri operacije i jedva ostao živ, pa više ne može raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo