podržao hdz-ove europarlamentarce / Šibenski gradonačelnik Burić: 'Nitko nije iznad nacionalnih interesa, pa ni Karamarko'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Šibenski gradonačelnik i šef gradskog HDZ-a podržao je HDZ-ove buntovnike

9.6.2016.
10:52
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Šibenski gradonačelnik i šef gradskog HDZ-a Željko Burić rekao je kako podržava europarlamentarce i ostale u HDZ-u koji istupaju sa sve izraženijim stavom da aktualnu Vladu treba očuvati i izbjeći nove izbore, piše Šibenik.in.

"Dok se u Zagrebu svađaju, blokiraju sve moje projekte, bilo da je riječ o europskim ili projektima koje sufinanciraju ministarstva. Šibenčanima se ne gubi vrijeme na tehničku vladu, izbore i formiranje nove vlade, pa onda mjesece dok se oni ne uigraju", poručio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da ne zna je li Tomislav Karamarko trebao odstupiti nakon afere konzultantica i zahtjeva Mosta da istupi iz Vlade, jer nije upoznat s detaljima slučaja, ali poručuje da u ovom trenutku treba učiniti sve da se drama okonča. 

"Nitko nije iznad stranačkih, a pogotovo ne iznad nacionalnih interesa i jedino što ja želim jest da ova noćna mora završi kako bi nastavio sa svojim projektima, a isto će vam reći svaki odgovorni predstavnik bilo koje lokalne samouprave u Hrvatskoj. O Karamarkovom slučaju neka se očituje saborski odbor, a ja sam za bilo kakav dogovor koji će nas poštedjeti od novih izbora", rekao je Burić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo