Ponudili mu da ostane raditi na Azorima, on se vratio u Šibenik

Mladi Šibenčanin Vice Krnčević vratio se s Azora, gdje je preko programa Eurodyssee, koji provodi Šibensko-kninska županija, proveo šest mjeseci na profesionalnom i jezičnom usavršavanju.

15.1.2014.
13:21
VOYO logo

"Iskustva su super. Izuzetno sam zadovoljan provedbom programa. Iskustvo na Azorima je iznad očekivanja. Vrlo lako je dobiti nešto ovako i otići na Azore. Promatrao sam i proučavao kitove i dupine. Upoznao sam dobre ljude iz cijeloga svijeta", kazao je Krnčević za portal ŠibenikIN.

Radio je u tvrtki DiveAzores na proučavanju kitova te su mu ponudili i da ostane u Ponta Delgadi, međutim odlučio se vratiti u Šibenik i vidjeti koje su ovdje opcije. Dok je bio na Azorima, imao stipendiju od 760 eura, a to mu je, kazao je, bilo sasvim dovoljno, te je od toga iznosa uspio nešto i uštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program Eurodyssee, u kojem sudjeluje Šibensko-kninska županija, namijenjen je mladim ljudima u dobi od 18 do 32 godine da obavljanjem prakse u tvrtkama ili institucijama steknu profesionalno iskustvo u inozemstvu. Preko programa je troje Šibenčana otišlo u inozemstvo, a u Šibeniku je na praksi bila jedna mlada Španjolka, dok se u svibnju očekuje još dvoje mladih stručnjaka koji će se usavršavati u Šibeniku.

Poziv na program Eurodyssee je u tijeku, a prijave traju do 1. ožujka. http://www.sibenik.in/sibenik/foto-sibencanin-vice-krncevic-vratio-se-s-azora-nudili-su-mi-da-ostanem-ali-prvo-zelim-vidjeti-opcije-doma/18158.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo