MINI OKRŠAJ NA PLITVICAMA: / Načelnik općine fotkao Resslera i društvo; 'Lijepo li je gledat' HDZ-ovce s visoka'

Image
Foto: Pixsell/Facebook

Načelnik općine Plitvička jezera Ante Kovač prvi je izabrani načelnik koji nije iz redova HDZ-a

10.5.2019.
17:06
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Ante Kovač, načelnik općine Plitvice danas je na svom Facebooku objavio fotografiju HDZ-ovih kandidata na europarlamentarnim izborima koji su došli u posjet njegovoj općini. Podsjetimo Kovač je izabran na lokalnim izborima 2017. kada je sa 72 glasa razlike pobijedio HDZ-ovog Borisa Luketića. HDZ mu je često "na piku", pa tako ni posjet HDZ-ovog nositelja liste za Europski parlament Karla Resslera nije mogao proći neprimijećeno. Naime, Kovač je s prozora svoga ureda u Korenici fotografirao Resslera i Marijana Kustića, prvog čovjeka HDZ-a Ličko-senjske županije.

Kovač je fotografiju objavio na svome Facebooku, uz komentar: "Lijepo li je gledat HDZ s visoka iz ureda načelnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je izazvao lavinu reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad će te optužit da si udbaš. Da ih snimaš i pratiš", komentirao je jedan njegov Facebook prijatelj, na što mu je Kovač odgovorio: "Prati njih Vaso", aludirajući na aferu SMS u kojoj je glavni protagonist Milijan Brkić.

Na obavi se mogu vidjeti i komentari poput: "Big Brother" i "Puno ih ljudi dočekalo - veličanstveno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše reakcija je ipak izazvao komentar samog načelnika Općine: "Poslao sam im blagoslov kao papa, što ću, kakvi su da su, naši su."

Kovač je inače profesor hrvatskog jezika u Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana u Korenici, a javnost ga je prvi put upoznala prije sedam godina kad je cinično zaplakao na otvorenju okretišta autobusa ispred škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo