zagrijala atmosferu / Severina kao šlag na torti desetog rođendana City Centra i velike humanitarne akcije

Najveća balkanska zvijezda za proslavu 10-og rođendana najvećeg shopping centra u Hrvatskoj. OK, Severina nije baš iskakala iz torte na rođendanskom tulumu City Centra One, ali je zato skakala po pozornici

17.10.2016.
17:51
VOYO logo

Šlag na torti proslave desetog rođendana City Centra one, svakako je bio koncert Severine - koja je u društvu najmilijih zagrijala Zagrepčane u svježoj jesenskoj noći. A ona se zagrijala na sami pogled na dućane, jer je i sama, baš kao i sve žene, prava šopingholičarka. 

"Nekako sad mislim da će mi se desiti neki šoping, vidjela sam neke dvije jakne koje su dobre, ali nemam baš puno vremena za hodati po dućanima", komentira Splićanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da i ova velika regionalna zvijezda ima one 'male' probleme pri odlučivanju, pa u šopingu, kada ona krene u pohod, pod ruku dođe sve.

"Ja krenem po jednu stvar i dođem sa potpuno drugim krivim stvarima, a ako sebi odem namjenski kupit, ne znam - remen, kzući se vratim s raznoraznim posudama", kaže Seve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne drži se strogo zadanih pravila ni kad je posao u pitanju. Više je od inspiracije, koja ju je ponovno ponukala da piše pjesme. I to ne nužno za sebe.

"Napisala sam par pjesama za Dragana Kojića Kebu, no to radim samo ako mi dođe taj trenutak", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako je došlo do suranje s Kebom, svojim odanim svekrom?

"Pa viđam ga stalno. Pročitala sam neki tekst koji mi se činio zgodan i samo smo sjeli i ja sam rekla 'uzmi ti gitaru', pošto ja ne sviram dobro, i nastala je melodija", ispričala je Severina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako je Seve i prije nego je pjesma uopće zaživjela u eteru svekru Kebi napravila odličnu reklamu, jer čega god  se primi, pretvara u zlato. Baš kao što je to City učinio svojom rođendanskom humanitarnom akcijom 'Daj pet za leptirića svijet!' Poznate face prodavale su slavljeničku tortu i pjenušac, a sav prikupljeni iznos namenjen je Udruženju Vukovarski leptirići. 

"U naših 10 godina mi smo uspjeli skupiti i donirati preko milijun kuna u razlilčtim humanitarnim akcijama", Marija Gamulin, glasnogovornica City Centra One

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolest je nešto, naravno, svi smo slabi na djecu, ali bez obzira bolest je nešto najgore što nas može zadesiti", kaže pjevačica. 

Upravo akcija za pravi cilj spojila je i naše poznate face da privuku ljude kako bi skupili što više novca u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendanski tulum s humanitarnim predznakom - bolje ne može.  

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo